Menu

De verlichting van openbare ruimte is zo vanzelfsprekend dat we soms vergeten dat in Nederland miljoenen lichtpunten staan. Deze lichtpunten zorgen voor een plezierige en vooral veilige werk- en leefomgeving, maar veroorzaken ook energieverbruik en CO2 uitstoot. Daardoor komt ‘slim verlichten’ steeds meer op de voorgrond in het overheidsbeleid; Licht waar het moet, maar donker waar het kan.

Wij hebben een rijke historie in openbare verlichting die terug gaat naar 1950, en daarom mogen wij ons een specialist noemen. Wij zijn gespecialiseerd in het efficiënt verlichten van wegen, gebouwen, vliegvelden, recreatieve en stedelijke gebieden en maken hierbij gebruik van de nieuwste technieken en methodes. Via onze eigen software- en educatieprogramma's zorgen wij ervoor dat u controle houdt over uw lichtinstallatie.

Door middel van simulaties, lichtmetingen, calculaties en integrale kostenberekeningen voor de gehele levenscyclus van de installatie komen wij tot de beste totaaloplossing voor uw specifieke situatie. Indien gewenst kunnen wij ook adviseren in verlichtingsbeleid, het management van uw lichtinstallatie overnemen, of advies geven over de financiering van een systeem.

Lees hier meer over onze oplossingen voor:

Cases